Trenutno lahko dobite zelo ugodne letalske karte za Istanbul že od 62€ naprej. Gre za letalske karte na relaciji Budimpešta – Istanbul z letalkso družbo Wizair. Pri tem ni vključena dodatna prtljaga, vendar lahko imate na letalo manjši nahrbtnik, tako da vam povsem zadostuje, če se odpravite na podaljšan vikend v Istanbul.

Tako ugodne letalske karte za Istanbul so zelo redke, običajno se cene gibljejo nekaj čez 130€ za lete iz Ljubljane. Pri občasnih akcijah pa jih lahko odbimo za 99€ iz Ljubljane ali Zagreba.

Zraven letalske karte, si lahko rezervirate tudi hotel.

Spremljajte tudi naše druge akcije in se prijavite spodaj na novice.

Letalske karte iz Ljubljane na Tenerife so bistveno dražje, kot iz drugih bližnjih letališč do koder si lahko zelo enostavno uredite prevoz s katerim od prevoznikov na letališča.

Cene za letalske karte so veliko krat enake kot je cena aranžmaja, kjer dobite zraven prenočišča (hotel) tudi zajterk in včasih polpenzion ali celo polni penzion. Tako priporočamo, da preverite tudi te možnosti iz Ljubljane. Nekaj jih lahko najdete na strani odklop.com.

Za iskanje ugodnih letalskih kart lahko za željene termine uporabite iskalnik Kayak.de in boste dobili informativne cene.

Šrilanka je še ena destinacija, do katere lahko trenutno najdete poceni letalske karte.

V tem primeru gre za letalsko karto na relaciji Dunaj – Colombo – Munchen, torej se ne vrnete v enako mesto, a si je tudi iz Munchna zelo enostavno urediti prevoz nazaj do Slovenije.

Letalska karta na tej relaciji stane okoli 455€, odvisno od točnih datumov odhodov. Na Šrilanko pa lahko odpotujete tudi med provmajskimi prazniki, ko prav tako najdete ugodne letalske karte.

Če bi si radi prenočišča rezervirali v naprej, uporabite naš iskalnik hostlov in hotelov ter rezervirajte prenočišča na Šrilanki v naprej.

Med ugodnimi ponudbami lahko trenutno dobite tudi letalsko karto za Japonsko za malenkost več kot 400€ (med 409€ do 425€, odvisno od vrste plačila).

Letalska karta je na relaciji Benetke – Tokijo. Termini za ugodne karte so konec marca in začetek aprila. Nekatere ugodne karte pa so tudi za čez prvomajske praznike, a te niso tako nizke kot zgoraj omenjene.

Hoteli v Tokiju in na Japonskem

Prav tako lahko preverite hostle in hotele v Tokiju in drugod na Japonskem, saj so cene tam zelo visoke in vam bo dobra priprava olajšala potovanje in znižala stroške.

Zraven New Yorka, se lahko odpravite še v številne druge kraje ZDA in Kanade, kjer trenutno najdete znižane letalske karte do Bostona, Washingtona, Los Angelesa, Las Vegasa, Toronta in Montreala.

Za prevoznika izberite Turkish Airlines ali če boste uporabili naš iskalnik letalskih vozovnic, se bo ta družba pojavila na vrhu najnižjih, saj pri jih trenutno poteka akcija.

Cene se nekoliko spreminjajo, tako da priporočamo, da preverite cene iz vseh bližnjih letališč, tudi iz Ljubljane, kjer so običajno nekoliko dražje letalske karte. V Montreal lahko letite iz Ljubljane že od 355€ naprej.

Pa srečno, če se odpravljate v Severno Ameriko!

Te dni si lahko rezervirate ugodno letalsko karto iz Dunaja do New Yorka v času prvomajskih praznikov in nekaj dni za tem.

Običajno so letaske karte iz Benetk ali Munchna, tokrat pa jo lahko dobite za ugodno ceno iz Dunaja, kjer bostei meli manj stroškov, če se boste do letališča odpravili s svojim avtom.

Že od 470€

Letalska karta za obdobje npr. 28.4.2014 – 6.5.2014 stane 470€, pri tem pa je pomembno, da se na pot odpravite med tednom in ne čez vikend, saj so takrat karte dražje. Preverite lahko različne datume s pomočjo iskalnika za letalske karte in rezervirate svoj priljubljen termin, če bi si radi ogledali New York. Uporabite lahko tudi obrazec na desni.

Prenočišča v New Yorku

Preverite tudi ugodne hotele za New York.

KLM nudi danes, 8.1.2013, ugodne letalske karte iz Dunaja v Indonezijo in sicer v njeno glavno mesto Jakarta že od 599€ naprej, kar je cca. 32% ceneje od običajne cene.

Letalsko karto morate rezervirati danes, ugodne lete pa lahko dobite za obdobje potovanja:

  • od 9.1.2014 naprej
  • ne velja za obdobje 12.4. – 27.4.2014
  • od 1.7. do 31.8.2014

Najcenejše letalske vozovnice so za februar in marec. Rezervirate jih lahko preko iskalnika na naši strani, kjer najdete tudi ugodne hotele.

Na Javi si lahko ogledate veliko zanimivosti med katerimi je verjetno najboljša vulkan Bromo in ostali vulkani v njegovi okolici.

New York je eno izmed najbolj zanimivih mest na svetu in če v decembru ne boste potrošili ves denar za darila, se lahko v januarju odpravite v New York iz Dunaja že za 411€. To je v zadnjem času ena izmed najbolj ugodnih cen za letalsko karto do New Yorka, tako da se vam jo izplača kupiti, če si želite odpotovati tja in v “Big Apple-u” še niste bili.

Sicer bo v januarju tudi v New Yorku zelo mrzlo, tako da bi bilo mogoče vseeno boljše, če se odpravite kam bolj na toplo. Pred tem smo vam predlagali letalsko karto za Avstralijo ali Šrilanko.

Se vam je zahotelo po Indijski podcelini? Pred nekaj časa je bila na razpolago zelo ugodna letalska karta za Indijo. Tokrat je na vrsti Šrilanka.

Tja lahko odletite iz Muncha že za 480€. Čas potovanja je od marca do junija, let pa je seveda v Colombo. Če bi si radi ogledali Šrilanko, opazovali slone in se napili svtovno znanega čaja iz Šrilanke ali pa se samo malo odpočili, potem je to prava letalska karta za vas.

Rezervirate jo lahko preko raznih spletnih ponudnikov

Starejše objave